Horoskop bik

by , under horoskop

Tihi in se težko uprejo skušnjavi. Se ne pritožujejo in običajno trpijo v tišini. Imajo prav posebno energijo. Gre za horoskop bik. Znamenje, ki velja za zelo močno in predstavlja predvsem zelo vztrajne in trmaste ljudi.

Ko imate prijatelja ali znanca bika, imate osebo na katero se lahko popolnoma zanesete, saj vas najverjetneje ne bo nikoli izdala in vam obrnila hrbta. Ko imajo nekoga radi, se bodo močno razdajali in storili prav vse za ljubljeno osebo. Čeprav gre za osebe, ki se sicer rade zadržujejo doma in so tudi kar precej prizemljene, so biki pravi prijatelji in tudi ljubimci. Res je, da se morda ne bodo ujemali z vsakim drugim znamenjem, kajti bik ima jasno vizijo in jo poskuša tudi doseči. Ne izgubljajo energije po nepotrebnem in se ne ukvarjajo z rečmi, zaradi katerih bi se počutili slabo. Pri njih je zelo pomembna prijetna družba, hkrati pa imajo zelo radi lenarjenje in čisto enostavna opravila. Če pa gre za dobro hrano, pa toliko bolje, saj zelo obožujejo odlično hrano.

Horoskop bik ima tudi še eno zanimivo lastnost in sicer, da se ne navdušujejo nad spremembami, čeprav se novih izzivov nikakor ne bojijo in se jih tudi kmalu hitro lotijo. Res pa je, da se na spremembe težje prilagajajo in bodo zagotovo potrebovali nekaj več časa, da se jih navadijo. Zelo radi imajo lepe stvari in tako občudujejo vse, kar se jim zdi lepo. Za njih lepota predstavlja zelo pomembno vlogo.

Če želimo bika očarati, mu najprej moramo ponuditi pravo in okusno hrano. Ko ljubijo, znajo postati tudi zelo posesivni. Tako potrebujejo partnerja, ki jim je podoben. Ljubijo družino in družinsko življenje ter svoje otroke učijo moralnih vrednost. So zelo ljubeči in tudi imajo radi pohvale. Seveda ni nujno, da to velja za vse osebe, ki so rojene v znamenju bika, gre pa za splošne lastnosti, ki se pripisujejo temu znaku.

Leave a Reply